Hjemkjøring/Klikk og hent

Kjære kunde,

Hverdagen vår har blitt snudd på hodet og vi må finne en «ny normal» for dagene og uken som kommer. Våre ansatte står på hver eneste dag for å holde hjulene i gang på ditt lokale handlesenter og mange av butikkene våre tilbyr nå ekstraservice for å bistå deg som kunde på best mulig måte.

For deg som ikke kan eller vil å gå ut i disse dager eller bare ønsker å minimere tiden i butikken, tilbyr nå flere av våre butikker hjemkjøring og «klikk og hent i butikk».

Dette kan vi tilby:

Apotek 1

Tilbyr «Klikk & hent i butikk». Ønsker du hjemlevering kjører Seljord Taxi varene hjem til deg (100 kr i sentrum og opptil 350 kr i ytre deler av Seljord). Se utvalget på https://www.apotek1.no/

Frøken Fin

Tilbyr gratis frakt (betal med Vipps). Ta en titt på Facebook siden: https://www.facebook.com/Fr%C3%B8ken-Fin-232609833492005/.
For bestilling, ring 35 05 00 65.

Meny

Meny tilbyr vareutkjøring i Seljord kommune (tirsdag og torsdag) i samarbeid med Seljord Taxi. Bestill før 12.00 samme dag, varer blir kjørt ut fortløpende den dagen.

Dette er et samarbeid med Seljord Taxi. Transport for varene koster kr. 100 i nærområdet. I ytre deler av Seljord koster det opp mot 350 kr for frakt

Det er igjen avhengig av hvor mange som bestiller varer fra de områdene. Det må betales til Seljord Taxi.

Betaling for matvarer må skje via vipps eller evt. faktura.(sendes ut 1 gang pr. mnd) Meny ønsker ikke kontanter. Bestilling kan de sende på mail eller ring/sms.

Mail: geir-tore.flatland@meny.no
Ring/sms: 975 53 586
Vipps: 570790

Norli

Tilbyr «Klikk & hent i butikk» og hjemlevering når du bestiller på nett. Se https://www.norli.no/

Power

Tilbyr «Klikk & hent i butikk» og hjemlevering når du bestiller på nett. Se https://www.power.no/

Vinmonopolet

Tilbyr at du kan hente varer du har bestilt og betalt for i nettbutikken

Tusen hjertelig takk for at du handler lokalt! Vi er evig takknemlige. :-) #handlelokalt